Foto: Shutterstock

Ceturtdien Jaunjelgavas novadā, automašīnai ietriecoties kokā, gājis bojā 30 gadus vecs vīrietis, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukums uz notikuma vietu saņemts ap pulksten 19. Vīrieti no automašīnas bijis jāatbrīvo ar hidraulisko instrumentu palīdzību. Valsts policijā (VP) skaidroja, ka negadījumā iesaistīta automašīna "Audi A6 Avant". To vadīja 1986.gadā dzimis vīrietis, kurš arī negadījumā gāja bojā.

Tomēr šis vakar nav bijis vienīgais traģiskais nelaimes gadījums uz ceļiem. Alojas novadā uz vietējas nozīmes ceļa 1938. gadā dzimis vīrietis, vadot mopēdu, ceļa krustojumā sadūrās ar automašīnu "Ford", kuru vadīja 1963. gadā dzimis vīrietis. Mopēda vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Vēl Rīgā, Kalnciema ielā, automašīna "Fiat", kuru vadīja 1988. gadā dzimis vīrietis, ietriecās stāvošā automašīnā "Opel", pēc kā notrieca gājēju - 1959.gadā dzimušu vīrieti. Negadījumā cieta gājējs, kurš ar smagām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 73 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta seši cilvēki un divi cilvēki gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 44 avārijas, kurās cieta pieci cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!