Foto: DELFI
Rēzeknes novadā sestdiena vakarā kāds 1975.gadā dzimis vīrietis, stiprā alkohola reibumā braucot ar mašīnu, izraisīja autoavāriju, kurā cietuši arī trīs bērni, informē Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse.

Negadījums noticis Stoļerovas pagastā. 1975.gadā dzimušais vīrietis bijis stiprā reibumā (4,38 promiles) un bez autovadītāja tiesībām. Viņš nav savaldījis automašīnu "Volkswagen Transporter", nobrauca no ceļa un apgāzās. Avārijas rezultātā cietuši trīs bērni – 2006.gadā dzimusi meitenīte, 2004.gadā dzimis zēns un 1999.gadā dzimis zēns. Avārijā cieta arī 1977.gadā dzimusi sieviete.

Vēl sestdienas naktī pulksten 01:35 Engures novadā Smārdes pagastā kravas automašīna "Scania" uzbrauca 1972.gadā dzimušam vīrietim, kurš pa ceļa braucamo daļu tumšā diennakts laikā pārvietojās bez atstarotājiem. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī konstatēts 51 ceļu satiksmes negadījums, kurā cietuši 18 cilvēki. Par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā pieķerti 17 autovadītāji un 34 velosipēdu vai motorolleru vadītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!