Foto: PantherMedia/Scanpix
Rīgā, Dzirciema ielā otrdien, 27.maijā nāvējoši traumēts kāds motocikla vadītājs, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Kāds 1990. gadā dzimis automašīnas "Ford" vadītājs sadūrās ar motociklu "Kawasaki", kuru vadīja 1992. gadā dzimis vīrietis. Automašīnas vadītājs un motociklists nogādāts slimnīcā. Motocikla vadītājs vēlāk slimnīcā nomira.

Rīgā, Vecāķu prospekta krustojumā ar Atlantijas ielu, 1928. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu VW uzbrauca 1984. gadā dzimušai gājējai, kura nogādāta slimnīcā. Gājēja notriekta arī Bēnē. Tur 1992. gadā dzimis automašīnas "Peugeot" vadītājs uzbrauca 2003. gadā dzimušai gājējai, kura pēkšņi uzskrēja uz ceļa. Pēc negadījuma gājēja nogādāta slimnīcā.

Tukumā 1979. gadā dzimis automašīnas VW vadītājs uzbrauca 2006. gadā dzimušai meitenei, kura pēkšņi izskrēja uz ceļa braucamās daļas. Pēc negadījuma meitene nogādāta slimnīcā.

Limbažu novadā vadītājs ar automašīnu "VW Passat" uzbrauca gājējam un no notikuma vietas aizbrauca. Gājējs nogādāts slimnīcā. Policija meklē autovadītāju.

Tikmēr Līvānu novadā pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu "Nissan" nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca kokam. Cietuši automašīnas pasažieri – 1983. gadā dzimis vīrietis un 1973. gadā dzimusi sieviete. Abi nogādāti Jēkabpils slimnīcā.

Kopumā trešdien reģistrētas 63 avārijas, kurās viens cilvēks gājis bojā, bet 14 cietuši. Reibumā pie stūres pieķerti 10 cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!