Foto: DELFI
Baltinavas novada Čudurainē otrdien kāds 1968. gadā dzimuša vīrieši vadītā automašīna DAF ar puspiekabi "Wielton" nobraukusi no ceļa braucamās daļas un apgāzusies, informēja Valsts policijā.

Vīrietis negadījumā guvis traumas un nogādāts slimnīcā.

Arī Jaunpiebalgas novada Naudēļos otrdienas vakarā no ceļa braucamās daļas nobraukusi un apgāzusies automašīna – kāda vīrieša vadīts BMW. Automobiļa šoferis negadījumā guvis traumas un nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 83 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki, kā arī pieķerti četri dzērājšoferi un 203 atļautā braukšanas ātruma pārkāpēji.

Savukārt Raiņa bulvārī, Rīgā, kāds automašīnas "Audi" vadītājs notriecis gājēju. Jauniete pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Autoceļa Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža (Veclaicene) 21,4. kilometrā automašīnas "Volkswagen" vadītājs uzbraucis kādam gājējam, kurš guvis savainojumus un nogādāts medicīnas iestādē.

Citviet Rīgā – Stirnu ielā – uz gājēju pārejas kāds automašīnas "Chrysler" vadītājs notriecis gājēju. Sieviete pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.
Otrdien uz autoceļa Vītiņi-Vētras-Krustiņi-Tērvete notikusi automobiļa "Toyota Hilux" un traktora "Fend" sadursme, kurā cietis un pēcāk slimnīcā nogādāts automašīnas vadītājs.

Savukārt autoceļa Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža 43. kilometrā kāds jaunietis, vadot automašīnu "Mercedes Benz Sprinter" ietriecies priekšā stāvošajā spēkratā "Toyota Avensis", uzstumjot to divām priekšā stāvošām "Volkswagen" markas automašīnām. Negadījumā cietis "Mercedes Benz Sprinter" vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Pēc triju automašīnu – "Mercedes Benz", "Toyota" un "Volkswagen Golf" – sadursmes otrdien Salu tilta uzbraukumā no Krasta ielas, slimnīcā nogādāta "Toyota" vadītāja.

Savukārt automašīnu "Opel Vectra" un "Iveco" sadursmē autoceļa Rēzekne–Gulbene 60. kilometrā cietis "Opel" vadītājs, kurš ar gūtajām traumām nogādāts slimnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!