Foto: LETA
Pārbaudot autovadītāja sniegto informāciju par kukuļņemšanu, kas izdarīta personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās, aizturēts kāds vīrietis un Bauskas iecirkņa inspektore.

Aizturētie ievietoti īslaicīgā aizturēšanas vietā. Izmeklēšanas interesēs pagaidām plašāka informācija netiek sniegta, portālu "Delfi" informēja policijā.

Kriminālprocess trešdien tiks nosūtīts pirmstiesas izmeklēšanai Valsts policijas Iekšējam drošības birojam. Kriminālprocess uzsākt pēc Krimināllikuma panta, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz desmit gadiem.

Policisti atgādina, ka Zemgales reģiona pārvaldē darbojās uzticības tālrunis – 67014077, tādējādi dodot iespēju iedzīvotājiem no Jelgavas, Dobeles, Bauskas, Aizkraukles, Tukuma un Jēkabpils jebkurā diennakts laikā informēt par problēmām, kas skar sabiedrisko kārtību un drošību.

Iedzīvotāji var ziņot, ja ir sūdzības par policijas darbu, par iespējamiem korupcijas mēģinājumiem, nelegālā alkohola tirdzniecības, kā arī par narkotisko vai psihotropo vielu tirdzniecības vietām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!