Foto: Valsts policija

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirknis meklē 2004. gadā dzimušo Jāni Puku, kurš šā gada 22. jūlijā izgājis no mājām un līdz šim brīdim nav atgriezies, informēja policijas pārstāve Diāna Briede.

Puika 22. jūlijā laikā no pulksten 06 līdz pulksten 12 izgājis no savas dzīvesvietas Bauskas novadā, Ceraukstes pagastā, "Bekas", bet pēdējo reizi viņš redzēts ap pulksten 23 Bauskā, Zaļā ielā 10, degvielas uzpildes stacijā "Circle K Latvia".

Zēns ir 160 centimetrus garš, vidējas miesas būves, viņam ir tumši brūni, īsi apgriezti mati, tumši brūnas acis. Zēns bija ģērbies tumšas krāsas īsos šortos ar baltas krāsas svītrām sānos, pelēkas krāsas T-kreklā (priekšpusē baltas krāsas zīmējumi), galvā bija zilas krāsas žokejcepure, kurai priekšpusē baltas krāsas emblēma, bet kājās – melnas kedas ar baltu, gumijotu purngalu.

Par Pukas prombūtni policiju otrdien, 25. jūlijā, informēja zēna māte, un nekavējoties tika uzsākti meklēšanas pasākumi. Pagaidām meklēšanas pasākumi nav devuši vēlamo rezultātu un policija lūdz iedzīvotāju palīdzību.

Personām, kuras redzējušas Puku vai ir jebkāda cita informācija, tiek lūgts informēt policiju par viņa atrašanās vietu zvanot uz tālruni 29910520, 110, 63902100 vai vērsties tuvākajā policijas iestādē personīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!