Foto: stock.xchng
Tukuma novada Degoles pagastā 1998.gadā dzimušam jaunietim, braucot ar velosipēdu, pēkšņi radušās veselības problēmas, kā rezultātā viņš nokrita no velosipēda. Jaunietis tika nogādāts slimnīcā, kur vēlāk nomiris, liecina Valsts policijas informācija.

Savukārt Viļakas novada Susāju pagastā 1970.gadā dzimis vīrietis, vadot traktoru "Iseki Lenfopen" ar piekabi, netika galā ar traktora vadību un apgāzās. Negadījuma rezultātā traktora vadītājs gāja bojā.

Skultes pagastā 1981.gadā dzimis "Škoda" vadītājs sadūrās ar no pretējās puses ceļa braucamās daļas izskrējušu 2005.gadā dzimušu zēnu, kurš nogādāts slimnīcā.

Aglonas novada Grāveru pagastā 1962. gadā dzimis vīrietis, vadot "VW Passat", netika galā ar auto vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa un ietriecās krūmos. Neadījumā cieta auto vadītājs un 1999. gadā dzimis pasažieris. Abi nogādāti slimnīcā. Daugavpilī, 18. Novembra ielā "Audi A6 Avant" vadītājs, kurš dzimis 1994.gadā, uz gājēju pārejas sadūrās ar 1998.gadā dzimušu jaunieti, kura nogādāta slimnīcā.

Grobiņas novadā notika sadursme starp traktoru "Belarus", kuru vadīja 1952.gadā dzimis vīrietis, un "VW Golf", kuru vadīja 1989.gadā dzimis vīrietis, kurš brauca pa galveno ceļu. Pēc sadursmes "VW Golf" nobrauca no ceļa braucamās daļas grāvī un apgāzās. Negadījumā cieta "VW Golf" vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Jelgavā, Lielā iela virzienā no Pasta ielas uz Katoļu ielas pusi, 1988. gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu "Kawasaki Ninja ZX-10R", sadūrās ar "Volvo S80", kuru vadīja 1965.gadā dzimis vīrietis. Pēc sadursmes motocikls nobrauca no brauktuves, uzbrauca norobežojošajiem stabiņiem un apgāzās. Negadījumā cieta motocikla vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums. Par ātruma pārsniegšanu sodīti 293 autovadītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!