Foto: PantherMedia/Scanpix
Naktī uz 23. martu Daugavpilī no kādas daudzdzīvokļu ēkas 12. stāva nokritusi nepilngadīga meitene, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Daugavpils iecirkņa policisti, saņemot informāciju par nepilngadīgas meitenes iespējamo kritienu no 12.stāva, devušies uz notikuma vietu un guvuši apstiprinājumu šai informācijai. Meitene nomirusi Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) automašīnā pa ceļam uz slimnīcu.

Iepriekš vietējais ziņu portāls "Gorod.lv" vēstīja, ka naktī uz 23. martu no daudzdzīvokļu nama 12. stāva, iespējams, mēģinot izdarīt pašnāvību, nolēkušas divas meitenes. Viena meitene no gūtajām traumām mirusi, savukārt otra smagā stāvoklī nogādāta slimnīcā. Policija noliedz šo informāciju.

Patlaban policijas rīcībā esoša informācija liecina, ka pirms notikuma blakus bojā gājušai meitenei bijusi otra meitene. Viņa gan nav mēģinājusi izdarīt pašnāvību un pašlaik viņas dzīvībai briesmas nedraud, informē policijā.

Lai noskaidrotu visus notikušā apstākļus, Daugavpils iecirknī sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana. Policija pārbaudīs, vai konkrētais gadījums ir saistīts ar iesaistīšanos jebkādu izaicinājuma spēļu vai to elementu īstenošanā.

Policija aicina neidentificēt ne pusaudžus, ne viņu mācību iestādes un respektēt personu tiesības uz privātumu.

Izmeklēšanas detaļas izmeklēšanas interesēs policija pagaidām nekomentē, solot informēt par rezultātiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!