Foto: DELFI

Piektdienas rītā Valsts policija devusies uz izsaukumu Mūkusalas ielā, kur kāda persona, iespējams, neuzmanīgi rīkojoties ar ieroci, nošāvusi citu personu.

Valsts policijas preses pārstāve Gita Gžibovska portālam "Delfi" pastāstīja, ka ap pulksten 10.45 Valsts policija saņēmusi izsaukumu uz kādu ēku Mūkusalas ielā, kur iekštelpās kāda persona, iespējams, neuzmanīgi rīkojoties ar ieroci ievainojusi citu personu, kura no gūtajiem ievainojumiem mirusi.

Vīrieši bijuši kolēģi un strādājuši vienā uzņēmumā, kas atrodas Mūkusalas ielas telpās. Pašlaik nav informācija, ka starp abiem bijuši nopietni konflikti.

Policija turpina strādāt, taču notikušā apstākļi liecina, ka šāviens bija nelaimes gadījums. Abi vīrieši nav bijuši apsargi.

1980.gadā dzimušajam vīrietim bijusi ieroča nēsāšanas un glabāšanas atļauja, taču policija pārbauda, vai ieroča glabāšana un nēsāšana notikusi, ievērojot likuma normas. Vīrietis nav agrāk tiesāts.

Policija iespējamo vainīgo personu ir aizturējusi. Tāpat par notikušo sākts kriminālprocess.

Kā novēroja portāls "Delfi", izsaukumu Valsts policija un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests bija saņēmis uz ēku Mūkusalas ielā 41, kur atrodas arī interneta veikals "1a" un "Latvenergo" klientu apkalpošanas centrs, kā arī vairāku uzņēmumu biroji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!