Foto: Lauris Bajārs, facebook.com
Engures novadā, Klapkalnciemā pazudušais divus gadus vecais bērns pirmdienas rītā atrasts, portālam "Delfi" apstiprināja Valsts policijā.

Kā informē policija, svētdienas vakarā ap plkst. 19:09 telefoniski tika saņemta informācija par to, ka mežā aizgājis 2013.gadā dzimis zēns. Pirmdienas rītā plkst. 6:15 zēns ticis atrasts.

Policija informē, ka zēna meklēšanā iesaistījušies apmēram 500 cilvēku - speciālie dienesti un brīvprātīgie. Zēns tika atrasts meža masīvā, purva malā. Viņš bija nogājis aptuveni 1,5 vai 2 kilometrus.

Puikas ģimene dzīvo Berlīnē, bet Jūrmalā pavadīja savu atvaļinājumu. Bērniem ir ASV pilsonība. Bērns tika nodots mediķu rīcībā, lai pārbaudītu viņa veselības stāvokli.


Jau vēstīts, ka Engures novada Klapkalnciemā svētdienas vakarā pazuda divus gadus vecs bērns. Viņa meklēšana naktī uz pirmdienu turpinājās. Notikuma vietā strādāja kinologi un policisti.

Kā liecina ieraksti sociālajos tīklos, palīgā bija devušies daudz brīvprātīgo, kā arī policija un armija. Tāpat meklēšanā tika iesaistīts helikopters, no kura ar termokameru palīdzību tika pārmeklēta apkārtne.

"Policija turpinās strādāt visu nakti. Bet tieši palīdzēt gribētājus gaidīs no rīta. Kopā nākšanas laiks pēc 5:00 no rīta. Šobrīd uz vietas strādā kinologu brigāde tāpēc lūgums viņiem netraucēt un nebrist pa mežu haotiskā veidā," neilgi pēc pulksten 3:00 rakstīja viens no brīvprātīgajiem – Juris Timofejevs.





Jau ziņots, ka svētdienas vakarā sociālajā tīklā "Facebook" tika izplatīts paziņojums, ka "Klapkalnciemā, posmā uz Ragaciema pusi ceļa otrā pusē no jūras pazudis divus gadus vecs bērns".

Ieraksta autors lūdza iesaistīties brīvprātīgos. 

Engures pašvaldības policija portālam "Delfi" iepriekš apstiprināja, ka novadā pazudis mazs bērns un ir uzsākta meklēšana, taču no sīkākiem komentāriem atturējās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!