Foto: Shutterstock
Valsts policija (VP) pieņēmusi lēmumu atteikt sākt kriminālprocesu par pērn septembrī notikušo incidentu Latvijas Universitātes (LU) dienesta viesnīcā Burtnieku ielā 1, kur kāds vīrietis slepus dušas telpā filmējis kailas studentes, jo nav gūti pierādījumi par video vai foto uzņemšanu, kā arī to publicēšanu, portālam "Delfi" pastāstīja VP pārstāve Gita Gžibovska.

Jau ziņots, ka pērn septembra vidū pie portāla "Delfi" vērsās vairākas satrauktas studentes, kuras LU dienesta viesnīcā Burtnieku ielā 1 slepus dušas telpā filmējis kāds tumšas ādas krāsas vīrietis. LU pārstāvji portālam "Delfi" apstiprināja, ka šāds incidents patiešām ir noticis un vainīgais ir izmests no dienesta viesnīcas.

Sieviete, atskārtusi, ka kāds puisis viņu dušās filmē vai fotogrāfē, pēc notikušā piezvanījusi VP.

Sieviete sākotnēji nevēlējusies, lai tiktu sākts kriminālprocess. Tomēr pēc kāda laika sieviete atkal sazinājusies ar likumsargiem, jo viņa bija ieguvusi puiša datus, ko lūgusi VP pārbaudīt. Par notikušo policija sāka resorisko pārbaudi.

"Pārbaudes laikā netika konstatēts, ka vīrietis intīmos video vai fotogrāfijas būtu publicējis," portālam "Delfi" sacīja VP pārstāve.

Viņa skaidroja, ka pierādījumi par to, dušas telpās tiešām notikusi filmēšana vai fotografēšana, netika iegūti, kā rezultātā tika pieņemts lēmums atteikt sākt kriminālprocesu.

"Iesniedzēja lēmumu nav pārsūdzējusi," atzīmēja Gžibovska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!