Foto: DELFI
Gulbenes rajona tiesā septembra sākumā par vairākām zādzībām piesprieda 1,5 gadu cietumsodu kādam 28 gadus vecam vīrietim, kurš jau ir 15 reizes tiesāts, vēsta laikraksts "Dzirkstele".

No apsūdzētā tiks piedzīta arī nauda - kopsummā nedaudz vairāk nekā trīs lati par labu firmai "Madara '89" un veikalam "Maxima", laikraksts "Dzirkstele" uzzināja tiesā.

Visas zādzības vīrietis pastrādājis 25.martā. Vīrietis veikalos bija nozadzis alkoholisko kokteili - džinu ar toniku, trīs "Laima ekstra" šokolādes un cigarešu paciņu.

Tiesā apsūdzētais savu vainu atzina un prasīja viņam piespriest bargāko sodu, kādu pieļauj likums. Vīrietis jau 15 reizes ir tiesāts un viņam priekšā vēl trīs citi tiesas procesi - arī par zādzībām.

Viņš nav no Gulbenes novada, šā rajona tiesā atbildēt viņam nācies pirmo reizi, iepriekš ir tiesāts galvenokārt Kurzemē. Biogrāfija liecina, ka šis cilvēkus lielāko sava mūža daļu ir pavadījis brīvības atņemšanas vietā. Arī iznākot tikko no cietuma, viņš tajā pašā dienā jau atkal ir zadzis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!