Foto: Shutterstock
Otrdien pulksten 15:00 Gulbenes rajona tiesa pasludinās spriedumu krimināllietā, kurā par autovadītājas noslepkavošanu ar pudeles lausku apsūdzēts kāds vīrietis, noskaidroja tiesā.

Kā iepriekš informēja prokuratūras preses pārstāve Una Rēķe, prokuratūra uzskata, ka apsūdzētā persona, atrodoties uz autoceļa, nobalsoja vieglo automašīnu, lai nokļūtu sev vēlamajā galamērķī. Nobalsotās automašīnas vadītāja jau iepriekš vairākkārt bija vedusi apsūdzēto bez atlīdzības savā automašīnā.

Brīdī, kad apsūdzētais vīrietis iesēdās automašīnā, viņš bija alkohola reibumā un braukšanas laikā turpināja lietot alkoholu.

Vēlāk apsūdzētais pret automašīnas durvīm sasita alkohola pudeli, par ko automašīnas vadītāja izteica viņam aizrādījumu un apstājās ceļa malā.

Reaģējot uz to, vīrietis kļuva agresīvs un ar pudeles lausku iedūra cietušajai kaklā. Pēc tam apsūdzētais ar stikla lausku turpināja griezt cietušās kaklu. No gūtajiem ievainojumiem cietusī sieviete mira.

Pēc sievietes noslepkavošanas apsūdzētais piesavinājās cietušās automašīnu un personiskās lietas. Apsūdzētais ar nozagto automašīnu aizbrauca uz neapdzīvotām mājām, kur paslēpa sievietes līķi un aizdedzināja mašīnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!