Foto: DELFI

Kāds pamatīgi iereibis autovadītājs trešdien, Rīgā, ēkās Ezera ielā 10 sienā iestūrējis automobili "Peugeot", liecina Valsts policijas (VP) sniegtā informācija.

1996. gadā dzimušais vīrietis bijis bez autovadītāja apliecības un pie stūres sēdies alkoholisko dzērienu ietekmē ar minimālo alkohola koncentrāciju izelpojamā gaisā 1,52 %.

Iereibušais vadītājs negadījumā guvis traumas un nogādāts slimnīcā, savukārt pasažieris pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas no hospitalizācijas atteicies.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 100 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 22 cilvēki.

Pieci cilvēki – autovadītāja un četri pasažieri – cietuši, avarējot automašīnai "Saab". Spēkrata vadītāja Kalvenes pagastā, netālu no Kalvenes stacijas, nav tikusi galā ar automašīnas vadību un nobraukusi no ceļa braucamās daļas.

Savukārt Rīgā, Piedrujas ielas un Vestienas ielas krustojumā, ceļu nesadalījušas automašīnas "Chrysler'' un BMW. Negadījumā cietis "Chrysler" vadītājs un vēl divas personas, viena no kurām nogādāta slimnīcā.

Tāpat Rīgā, Ilzenes iela 2, nenoskaidrotos apstākļos miesas bojājumus guvis kāds 1957. gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rēzeknē, Kr. Valdemāra ielas krustojumā ar Zemnieku ielu, avarējušas automašīnas BMW un "Audi". Negadījumā cietušas un slimnīcā nogādātas divas pasažieres.

Rušonas pagasta Kastīres Vaidaviešos kāda sieviete, vadot automašīnu ''Mazda'', izraisījusi sadursmi ar mopēdu ''Yiyingyy''. Mopēda vadītāja negadījumā guvusi traumu un nogādāta slimnīcā.

Kokneses pagasta Austrumos vīrietis, vadot automobili BMW ietriecies kokā. Negadījumā cietušais vadītājs nogādāts slimnīcā.

Tāpat Rēzekne, N. Rancāna un Pulkveža Brieža ielas krustojumā avarējušas automašīnas ''Mitsubishi'' un ''Hummer''. Negadījumā traumas guvusi un slimnīcā nogādāta viena persona.

Valmierā, Cempu ielā 8, kāds vīrietis, vadot automašīnu "Volkswagn" izraisījis sadursmi ar motociklu ''Honda''. Negadījumā cietis motocikla vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!