Foto: LETA
Sestdien Inčukalna pagastā kāds pagaidām nenoskaidrots autovadītājs uzbrauca 1926.gadā dzimušam gājējam un aizbrauca no negadījuma vietas. Cietušais ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā, liecina Valsts policijas informācija.

Savukārt Rīgā, pieturvietā "Kalnciema iela" pēc durvju atvēršanas no tramvaja izkritis kāds 1946.gadā dzimis pasažieris, kurš ar dažādām traumām ievietots slimnīcā. Tikmēr Mālpils novadā no ceļa noskrējis un apgāzies "BMW 528". Negadījumā cieta 1987.gadā dzimis vīrietis, kuram konstatēs alkohola reibums, kā arī 1993.gadā dzimis vīrietis un 1992.gadā dzimis vīrietis. Visi trīs vīrieši ievietoti slimnīcā.

Lubānas novada, Indrānu pagastā "Audi80" 1943.gadā dzimušais vadītājs neizvēlējās braukšanas apstākļiem atbilstošu ātrumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas, kur grāvī apgāzās. "Audi" vadītājs un 2005.gadā dzimis pasažieris nogādāti slimnīcā.

Raiskuma pagastā "VW Passat Variant", 1964.gadā dzimis vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī. 1960.gadā dzimis vīrietis un 1965.gadā dzimusi sieviete nogādāti slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 57 ceļu satiksmes negadījumi. 15 transportlīdzekļu vadītāji pieķerti reibumā, bet viens bija lietojis narkotikas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!