Foto: DELFI

Četru brīvdienu laikā pieķerti precīzi 100 iereibuši autovadītāji - 98 alkohola reibumā, divi ar aizdomām par narkotisko vielu reibumu, portālu "Delfi" informē Valsts policija.

Pēdējā diennaktī notverti 24 dzērājšoferi, bet kopumā četru brīvdienu laikā apturēti 100 autovadītāji, kas pie stūres sēdušies reibumā.

Aizvadītajā diennaktī reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījums, kurā cietuši kopumā 12 cilvēki, no tiem četri - gājēji un riteņbraucēji, taču izticis bez bojā gājušajiem. Noformēti 170 protokoli par ātruma pārsniegšanu.

Jāņu dienas rītā notikusi avārija ar diviem cietušajiem Krāslavas novadā, autoceļa Robežnieki-Murovanka-Slobodka piektajā kilometrā - 1987. gadā dzimis autovadītājs ar "Audi 80" nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca stabam. Slimnīcā ar miesas bojājumiem nogādāti gan vadītājs, gan divi pasažieri - 1978. gadā dzimis vīrietis un 1977. gadā dzimusi sieviete.


Vēl aizvadītajā diennaktī aizdzītas divas automašīnas, nozagti četri velosipēdi, apzagti 10 mājokļi un izdarītas četras laupīšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!