Foto: PantherMedia/Scanpix
Kāds jaunietis savā dzīvoklī Rīgā atradis aiz dīvāna paslēpušos zagli, portālu "Delfi" informēja Rīgas reģiona policijas pārvaldē.

Trešdien pie kāda jaunieša bija atbraukuši paviesoties draugi no ārvalstīm. Ap pusnakti visa kompānija devās nelielā pastaigā pa pilsētu, lai viesiem parādītu pilsētu. Kad ap trijiem naktī visi atgriezās mājās, jaunietis konstatēja, ka uz galda nav ne portatīvā datora, ne arī mobilā tālruņa.

Mājās bija palikusi jaunieša māsa, kura viesu prombūtnē gulēja, taču viņa nezināja, kur mantas pazudušas, tāpēc saimnieks izsauca policiju. Kamēr kompānija gaidīja ierodamies policiju, jaunietis pamanīja, ka dīvāns stāv mazliet savādāk, nekā iepriekš.

Pieejot pie dīvāna, liels bija cietušā pārsteigums – aiz dīvāna paslēpies sēdēja zaglis ar azotē iespiestu datoru un mobilo tālruni.

Kompānija garnadzi aizturēja līdz policijas ierašanās brīdim.

Policisti aizturēja iespējamo zagli, kuru pēc tam nogādāja iecirknī.

Policijā noskaidrots, ka zaglis dzīvoklī bija iekļuvis pa logu, kas bija atvērts vēdināšanas režīmā.
Aizturētais ir 1982. gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš jau sešas reizes sodīts. Pēdējo reizi no apcietinājuma viņš tika atbrīvots šā gada janvārī, kur bija nonācis par 2005. gadā pastrādātu slepkavību un zādzību. Par notikušo uzsākts kriminālprocess un aizturētais vīrietis šobrīd atrodas īslaicīgās aizturēšanas vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!