Foto: LETA
Aizvadītajā diennaktī ceļu policija noķērusi 170 atļautā braukšanas ātruma pārkāpējus un 13 dzērājšoferus, bet vairākās avārijās cietuši cilvēki, liecina Valsts policijas informācija.

Jēkabpilī nenoskaidrots transportlīdzekļa vadītājs, vadot "MB 220", uzbrauca 1990.gadā dzimušam gājējam, kuru vilka pa ceļu aptuveni 500 metrus. Auto vadītājs notikuma vietu pameta, bet cietušais gājējs nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, G.Zemgala gatvē, uz pārvada, 1985.gadā dzimusi sieviete vadīja "Ford" un izraisīja sadursmi ar "VW", kuru vadīja 1994.gadā dzimusi sieviete, kura pēc tam sadūrās ar "Dacia", kuru vadīja 1979.gadā dzimusi sieviete, un pēc kā notika sadursme ar "Nissan", kuru vadīja 1953.gadā dzimis vīrietis.

Negadījumā cieta "VW" vadītāja, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Liepājā, Oskara Kalpaka ielā 99, 1957.gadā dzimis vīrietis, vadot "Citroen", uzbrauca 2001.gadā dzimušai meitenei, kura šķērsoja ielu pa gājēja pāreju. Tikmēr Ogres novada Madlienas pagastā 1958.gadā dzimis vīrietis, ar "Mercedes", nobrauca no ceļa grāvī. Pēc negadījuma vīrietis nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!