Foto: Shutterstock
Trešdien, 4.martā, Jelgavā kāds iereibis vīrietis nokļuvis slimnīcās ar traumām, kas gūtas pēc sadursmes ar "Nissan Note" automašīnu, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Negadījums noticis ap pulksten 18:30. Policija skaidro, ka 1978.gadā dzimušais vīrietis atradies alkohola reibumā un guvis traumas uz Dobeles šosejas. Tur iereibusī persona sadūrusies ar 1973.gadā dzimuša vīrieša vadīto "Nissan Note" spēkratu.

Divi gājēji cietuši arī Rīgā, bet viens – Liepājā. Pulksten 19:20 Rīgā, Kaivas ielā, 1956.gadā dzimus sieviete ar "Seat"" automašīnu uzbraukusi 1983.gadā dzimušam vīrietim. Savukārt pulksten 8:57 Rīgā, Krišjāņa Barona ielā, 1963.gadā dzimusi sieviete ar "Audi" spēkratu notriekusi 1963.gadā dzimušu vīrieti.

Ap pulksten 14:50 Liepājā, Peldu ielas un Alejas ielas krustojumā, 1957.gadā dzimis vīrietis ar "Volkswagen Passat"" automašīnu uzbraucis 2007.gadā dzimušai meitenei.

Visi cietušie gājēji pēc negadījuma nogādāti slimnīcā.

Kopumā trešdien Valsts policija reģistrējusi 57 satiksmes negadījumus, no kuriem 34 notikuši Rīgas apkaimē. Sešās avārijās cietuši seši cilvēki.

Deviņi šoferi pie spēkrata stūres bija sēdušies alkohola reibumā, bet 215 autovadītājiem policisti noformējuši administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!