Jelgavā uz Lielupes tilta, kā arī citviet pilsētas robežās, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā, otrdienas rītā notikušas vairākas automašīnu sadursmes, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Pulksten 7.50 Lielajā ielā, uz Lielupes tilta, noticis satiksmes negadījums, kurā iesaistītas trīs automašīnas. 1981. gadā dzimis vīrietis ar "Saab 9-5" markas automašīnu izraisījis sadursmi ar "Toyota" markas spēkratu un "Audi A4" markas auto.

Tāpat pulksten 7.50 uz tilta pār Lielupi reģistrēts vēl viens satiksmes negadījums, kurā arī iesaistīti trīs auto. 1985. gadā dzimusi sieviete, vadot "Ford Focus" markas auto, nebija ievērojusi drošu braukšanas distanci un ietriekusies priekšā braucošajā "Hyundai Getz" automašīnā. Sadursmes rezultātā "Hyundai Getz" markas auto uzstumts virsū priekšā esošajai "Mercedes Banz" automašīnai.

Savukārt pulksten 7.08 Valsts policija saņēmusi informāciju par avāriju Jelgavā pie Vircavas upes tilta, uz ceļa Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža. 1972. gadā dzimis vīrietis nebija ticis galā ar "Mercedes Benz" markas automašīnu un nobraucis no ceļa. Pulksten 7.54 Jelgavā, uz Lietuvas šosejas, uz Dzelzceļa tilta 1978. gadā dzimusi sieviete ar "Chevrolet Captiva" automašīnu izraisījusi sadursmi ar "Volkswagen Golf" markas spēkratu.

Pulksten 6.33 Ozolnieku novadā, Cenu pagastā uz ceļa Rīga – Jelgava – Lietuvas robeža ar vadību nav ticis arī "Volvo V70" markas autovadītājs. Spēkrats nobraucis no ceļa. Vēl pulksten 6.58 Ozolniekos, Rīgas ielā, uz tilta pāri Iecavas upei avarējusi kravas automašīna. "Volvo" markas kravas automašīnas vadītājs nav ticis galā ar spēkrata vadību un negadījuma rezultātā nošķērsojusi ceļu.

Visbeidzot pulksten 9.14 Valsts policija saņēmusi informāciju, ka "Opel Astra" markas automašīna Elejas pagastā, vienu kilometru pirms Elejas Dobeles virzienā, uz tilta pār Sidrabes upi, ietriekusies ceļa zīmē.

Valsts policija atgādina, ka mainīgo laikapstākļu dēļ ceļa segums kļūst slidens, jo veidojas apledojums. Likumsargi aicina autovadītājus būt vērīgiem un izvēlēties braukšanas ātrumu atbilstoši ceļa apstākļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!