Foto: Valsts policija
Valsts policija aizturējusi vīrieti, kurš iedzīvotājiem solījis viņu īpašumā ierīkot ūdens spici, taču pēc naudas saņemšanas par vēl nepadarīto darbu solījumu nav pildījis, portālu “Delfi” informē Valsts policijas preses pārstāve Diāna Lūkina.

Policija aicina atsaukties arī citus cietušos.

Jūrmalas iecirkņa policisti saņēmuši informāciju par kādu vīrieti, kurš iedzīvotājiem viņu īpašumā solījis ierīkot ūdens spici. Vīrietis par plānoto darbu saņēmis naudu, taču nav izpildījis solīto.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrietis šādi apkrāpis vismaz sešas personas gan Jūrmalas, gan Saulkrastu iecirkņu apkalpojamajās teritorijās.

Izmeklēšanā policisti noskaidrojuši vīrieša personību, un trešdien, 20. janvārī, Jūrmalas iecirkņa policisti vīrieti aizturējuši.

Aizturētais ir dzimis 1983. gadā. Pret viņu sākti kriminālprocesi par krāpšanu. Šādam noziegumam likumā paredzēta atbildība - brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem.
Policijai ir pamatotas aizdomas, ka aizturētais vīrietis varētu būt iesaistīts vēl citos šāda veida krāpšanas gadījumos. Tādēļ ikviens aicināts aplūkot attēlā redzamo personu. No vīrieša pretlikumīgajām darbībām cietušie aicināti zvanīt uz tālruņa numuriem 67075111 vai 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!