Foto: Shutterstock
Kā publiski atklājis duets "Instrumenti", pēc smaga sagatavošanās darba un nepacietībā pavadītiem gadiem viņi beidzot ir gatavi apēst tevi, piebilstot, ka tam varētu sekot arī ieskatīšanās aiz plakstiņiem. Ar iepriekšminētajām darbībām situācija vēl netiks pilnībā atrisināta, jo gardēžu plānos ir arī ieklausīšanās caur ausīm iekšā, kā arī aptaustīšana un iespurgšanās.

Savā oficiālajā paziņojumā apvienība atklāj stratēģiju: vispirms upuriem glaimojošā veidā tiek izrādītas simpātijas, pieminot dažādus dzīvnieku pasaules pārstāvjus, piemēram, jāņtārpiņus un putnus. Turpinājumā puiši kļūst jau atklātāki, norādot, ka šis noziegums būtu jāveic bez aculiecinieku klātbūtnes un gadījumā, ja kāds uzzinātu par iecerētajām darbībām, pat advokāta spēkos nebūtu glābt radušos situāciju par labu idejas autoriem.

Paziņojuma noslēgumā vīrieši atklāj, ka par spīti ģeniālajam plānam viņiem lielāku prieku sagādā tādas izklaides, kā pieglaušanās tavam klēpim, kopīga ielēkšana medus mucā, kā arī "sastiķēšanās tandēmā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!