Foto: LETA
Aizvadītas nedēļas nogalē, no 12.decembra līdz 14.decembrim, Latgalē reģistrēti 26 ceļu satiksmes negadījumi. Trijos no tiem cietuši kopumā pieci cilvēki, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Piektdien, 12.decembrī, ap pulksten 21:15 Rēzeknes novada Feimaņu pagastā 1985.gadā dzimis vīrietis ar "Volkswagen" automašīnu nobraucis no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī ar ūdeni. Vadītājs guvis traumas un tika nogādāts slimnīcā.

Sestdien, 13.decembrī, ap pulksten 22:55 Rēzeknē notika divu automašīnu sadursme. 1992.gadā dzimis automašīnas "Audi 100" vadītājs, veicot apdzīšanas manevru, izraisīja sadursmi ar apdzenamo "Audi A6". Apdzenamais spēkratss pēc sadursmes uzbraucis apgaismes stabam.

Negadījumā cieta "Audi A6" pasažieris - 1995.gadā dzimis vīrietis. Cietušo mediķi nogādāja ārstniecības iestādē medicīniskās palīdzības sniegšanai.

Savukārt svētdien, 14.decembrī, Ludzas novada Nirzas pagastā notikušajā negadījumā cieta trīs cilvēki. Negadījums notika ap pulksten 7:20 no rīta, kad 1994.gadā dzimis vadītājs netika galā ar automašīnas "Audi" vadību. Rezultātā spēkrats nobrauca no ceļa braucamās daļas, iebrauca grāvī un apgāzā.

Slimnīcā ar dažādām traumām nogādāti trīs pasažieri – pats "Audi" vadītājs, 1993.gadā dzimis vīrietis un 1988.gadā dzimusī sieviete.

Policija patlaban skaidro notikušo negadījumu iemeslus un apstākļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!