Foto: Pašvaldības policija
Rīgas pašvaldības policisti devušies uz izsaukumu Pētersalas apkaimē, kur bija izcēlies pamatīgs ģimenes konflikts par iztērēto naudu.

Ierodoties notikuma vietā, norādītā dzīvokļa durvis atvērusi sieviete, kurai pakausī bijusi asiņojoša brūce.

Sieviete apsēdās uz priekštelpā esošā krēsla un klusēja, bet pēc mirkļa pie policistiem pienāca arī sievietes dzīvesbiedrs. Policisti nekavējoties izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu un, apskatot dzīvokļa priekštelpu, pamanīts soliņš ar salauztu kāju, ārdurvīs bija vairākas buktes, pie sienas karājās sadauzīta glezna, bet uz grīdas bija nopilējušas asinis no gaiteņa līdz vannas istabai, nelāgo situāciju atceras likumsargi.

Vīrietis kārtības sargiem paskaidrojis, ka, dodoties mājup, ar sievu liftā izcēlies konflikts par vakara laikā iztērētajiem naudas apmēriem. Strīds turpinājies arī dzīvoklī, kur sieviete dzīvesbiedram metusi ar soliņu. Tas atsities pret dzīvokļa durvīm, bet sieviete, nespēdama nomierināties, paņēmusi nazi un centusies laulātajam uzbrukt. Lai izvairītos no sievas agresijas izpausmēm, vīrietis viņu iegrūdis dušas kabīnē, kur viņa krītot traumējusi galvu.

Savukārt, jautājot cietušajai par notikušo, viņa neko neatbildēja, vien paskaidroja, ka jūt spēcīgas sāpes galvā.

Mediķi cietušo nolēmuši hospitalizēt. Sievietei izskaidrots, ka par miesas bojājumu nodarīšanu var rakstīt iesniegumu, kā arī sastādīt lēmumu par vīrieša nošķiršanu, taču sieviete turpināja klusēt, līdz tika hospitalizēta. Savukārt vīrietis paskaidroja, ka pēc sievas uzbrukuma viņš laulāto vairs nevēlas redzēt un par notikušo vērsīsies Valsts policijā.

Notikuma apstākļus turpinās skaidrot Valsts policija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!