Foto: LETA
Vīrietim, kas apsūdzēts par pusaugu audžumeitas izvarošanu, kā arī par cietsirdīgu un vardarbīgu apiešanos ar saviem mazgadīgajiem audžubērniem, prokurors pieprasījis lielāko soda mēru – 15 gadus cietumā ar policijas uzraudzību trīs gadu garumā, informēja Jēkabpils tiesā.

Tāpat tiesā pastāstīja, ka patlaban lietā ir pabeigta tiesas izmeklēšana un atklātas tiesu debates, kas turpināsies 13.jūnijā. Tajās uzstāsies apsūdzētā aizstāvis.

Lieta Jēkabpils rajona tiesai nodota 2015. gada 30. novembrī. Lietā kāds vīrietis saukts pie kriminālatbildības par sešpadsmit gadu vecumu nesasniegušas un bezpalīdzības stāvoklī esošas audžumeitas vairākkārtēju izvarošanu un dzimumtieksmes apmierināšanu pretdabiskā veidā, kā arī cietsirdīgu un vardarbīgu apiešanos ar savu audžumeitu.

Tāpat vīrietim celta apsūdzība par cietsirdīgu un vardarbīgu apiešanos ar saviem mazgadīgajiem audžubērniem, regulāri rīkojot konfliktus ar bērnu māti, lietojot nepiedienīgus vārdus, pazemojošus izteicienus, izsakot draudus, demonstrējot fizisku vardarbību. Vīrietis apsūdzēts arī par viegla miesas bojājuma tīšu nodarīšanu minēto bērnu mātei.

Apsūdzētais savu vainu neatzīst.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!