Foto: F64
Vasarā Liepājā pastrādātās slepkavība, kur ļaundaris savu upuri bija izģērbis un izkropļojis, operdzietātāja Igora Martaka nogalināšana, kā arī milzu mahinācija ar kases aparātiem un nodokļiem "Gan Bei" restorānos ir dažas lietas, ko izmeklētāji atšķetinājuši nodevuši kriminālvajāšanas sākšanai. Portāls "Delfi" piedāvā uzzināt, kādas lietas prokuratūrai nodotas pērnā gada decembrī un šā gada sākumā.

Foto: Publicitātes foto

Valsts policija pērnā gada 30. decembrī Ventspils prokuratūrai kriminālvajāšanas sākšanai nodevusi krimināllietu, kurā kāds sirmgalvis apsūdzēts par Latvijas operdziedātāja Igora Martaka un viņa sievas Viktorijas nošaušanu.

Lasīt vairāk

Foto: F64

Latvijā vismaz 17 cilvēkus tur aizdomās par cilvēku tirdzniecību, bet šajos noziegumos cietušas vismaz trīs nepilngadīgas meitenes un viena pilngadīga sieviete, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) dati.

Lasīt vairāk

Foto: VID

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Finanšu policijas pārvalde Organizētās noziedzības un citu nozaru specializētajai prokuratūrai kriminālvajāšanas sākšanai ir nosūtījusi kriminālprocesu par izvairīšanos no nodokļu nomaksas un noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju lielā apmērā, informēja VID.

Lasīt vairāk

Tā dēvētajā "Gan Bei" krimināllietā Valsts ieņēmumu dienests (VID) kopumā deviņas personas atzinis par aizdomās turētajām, preses konferencē otrdien sacīja VID ģenerāldirektora vietnieks Kaspars Čerņeckis.

Lasīt vairāk

Foto: AFP/Scanpix

Kriminālvajāšanu lūgts uzsākt pret kāda uzņēmuma amatpersonu un grāmatvedi, kuri organizēja fiktīvu darījumu ķēdes ar nolūku izvairīties no nodokļu nomaksas, tādējādi nodarot valstij teju 1 miljonu eiro lielus zaudējumus, portālu "Delfi" informēja Valsts ieņēmumu dienestā (VID).

Lasīt vairāk

Foto: stock.xchng

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja (VP KRP KrPB) darbinieki ir pabeiguši izmeklēšanu saistībā ar slepkavību, kas notika pērnā gada jūlija beigās Liepājā, portālam "Delfi" pavēstīja policijas pārstāve Signe Šteinberga.

Lasīt vairāk

Foto: LETA

Kriminālvajāšanas uzsākšanai nosūtīts kriminālprocess pret divām personām, kuras organizēja nodokļu krāpniecību kāda uzņēmuma, kas nodarbojās ar apsardzes pakalpojumu sniegšanu, interesēs, portālu "Delfi" informēja Valsts ieņēmumu dienestā (VID).

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!