Foto: Publicitātes foto
Likumsargi pārmeklē trīs "Gan Bei" restorānus. Procesuālās darbības notiek restorānos tirdzniecības parkā "Alfa", "Domina" un "Rīga Plaza", raksta portāls "Skaties.lv".

Pēc portāla rīcībā esošās neoficiālās informācijas procesuālās darbības veic Valsts ieņēmumu dienests (VID), pārbaudot restorāna saimniekus saistībā ar veiktajiem nodokļu maksājumiem.

VID šo informāciju nedz apstiprina, nedz noliedz. Likums šādos gadījumos aizliedz valsts iestādei sniegt detalizētu informāciju par procesuālajām darbībām.

Atsaucoties uz portālu "Pietiek", "Delfi" jau rakstīja, ka Ģenerālprokuratūra trešdien, 10.decembrī, lūgusi Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai atļauju veikt kratīšanu partijas "Saskaņa" deputāta Sergeja Potapkina dzīvesvietā saistībā ar kriminālprocesu, kurā iesaistīta deputāta sieva Gaļina Karmača, kas savukārt ir viena no "Gan Bei" restorānu līdzīpašniecēm.

Portāls "pietiek.com" ziņoja, ka kratīšanas atļauja lūgta saistībā ar kriminālprocesu, kurā iesaistīts Potapkina sievai Gaļinai Karmačai daļēji piederošais restorānu biznesa uzņēmums SIA "Lage Ltd.".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!