Foto: Pašvaldības policija
Otrdien, 20. martā Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Latgales pārvaldes darbinieki Avotu ielas apkaimē aizturējuši kādu pāri, kurš jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā, portālu "Delfi" informēja RPP pārstāve Lāsma Zemene.

Neilgi pirms pulksten 4 RPP darbinieki, patrulējot Avotu ielas apkaimē, ievēroja kādu pāri, kurš, ieraugot policijas operatīvo transportlīdzekli, izmainīja iešanas virzienu. Personas iegāja parkā, kur tika panāktas un apturētas.

Policisti izjautāja pāri par aizdomīgo uzvedību. Vienlaikus veiktas personu datu pārbaudes, kuru laikā atklājās, ka sieviete ir izsludināta meklēšanā, atzīmē Zemene.

Savukārt sarunas laikā ar vīrieti likumsargiem radās aizdomas, ka viņš ir nosaucis citas personas datus. Uzdoti papildu jautājumi par radiniekiem un iepriekš veiktajiem pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Pārrunu laikā atklājās, ka vīrietis uzdevies par savu brāli, norāda RPP pārstāve. Pārkāpējs šādi rīkojies, jo viņam ir noteikta policijas uzraudzība, tai skaitā ierobežojums nakts laikā atrasties ārpus dzīvesvietas.

Zemene arī informē, ka aizturēšanas laikā pie vīrieša atrasti vairāki iepakojumi ar nezināmas izcelsmes vielu. Pāris nogādāts Valsts policijas iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!