Foto: Valsts policija

Oktobrī Olaines pagastā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā smagi cietis gājējs. Policija lūdz atpazīt ceļu satiksmes negadījumā cietušo vīrieti, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Tāpat likumsargi aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, kuri redzējuši automašīnu, kura notriekusi gājēju un pametusi notikuma vietu.

Policija informē, ka 22. oktobrī pulksten 2:10 Olaines novadā, šosejas Rīga-Jelgava 26. kilometrā, noticis satiksmes negadījums. Pagaidām nenoskaidrots transportlīdzeklis, iespējams, "Audi A8" markas automašīna uzbraukusi pagaidām nenoskaidrotam vīrietim. Cietušais ar smagām traumām nogādāts slimnīcā.

Transportlīdzekļa vadītājs cietušo vīrieti atstājis bezpalīdzības stāvoklī ar dzīvībai bīstamiem miesas bojājumiem un no notikuma vietas aizbraucis.

Patlaban policija skaidro cietušā vīrieša personību.

Vīrieša iespējamais vecums ir aptuveni 55 gadi. Cietušais ir kalsnas miesas būves, aptuveni 175 centimetrus garš ar tumšiem matiem, pelēkas krāsas acīm. Uz kreisā apakšdelma vīrietim ir tetovējums un rēta, atklāj policija.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Satiksmes noziegumu izmeklēšanas birojs lūdz atsaukties cietušā vīrieša radiniekus vai personas, kuras atpazīst pagaidām nenoskaidroto vīrieti pēc iepriekš minētajām pazīmēm, zvanot pa tālruņa numuriem: 67086942, 67086976 vai 110.

Tāpat policisti lūdz atsaukties aculieciniekus, kuri redzēja ceļu satiksmes negadījumu vai tajā iesaistīto automašīnu. Likumsargi pieļauj, ka, iespējams, tā bijusi sudrabotas krāsas automašīnu ar bojātu priekšējo daļu un labo atpakaļskata spoguli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!