Foto: F64

Otrdien, 2. janvārī, ceļu satiksmes negadījumos cietuši 12 cilvēki, tostarp kāds velosipēdists, kuru Ludzas novadā notrieca automašīna, portālu "Delfi" informēja Valsts policija (VP).

Kopumā valstī reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums. Ludzas novada Isnaudas pagastā otrdienas rītā 1969. gadā dzimis vīrietis ar "Mitsubishi" spēkratu notrieca 1962. gadā dzimušu velosipēdistu, kurš nogriešanās manevru veica, nepārliecinoties par tā drošību. Velosipēdists guva miesas bojājumus un nokļuva slimnīcā.

Rēzeknes novadā 1977. gadā dzimis vīrietis grāvī iestūrēja automašīnu "Volkswagen" ar piekabi. Viņš guva miesas bojājumus un nonāca slimnīcā.

Daugavpils novadā uz ceļa Ilūkste–Daugavpils 1976. gadā dzimis vīrietis izraisīja sadursmi ar viņam priekšā braucošo automašīnu "Opel", kuras vadītāja – 1970. gadā dzimusi sieviete – guva miesas bojājumus un pēc palīdzības devās uz slimnīcu.

Preiļu novadā uz ceļa Viļāni–Preiļi–Špoģi apgāzās 1969. gadā dzimušas sievietes vadītais "Opel". Viņa guva miesas bojājumus un aizvesta uz slimnīcu. Savukārt Rēzeknes novadā savu "Nissan" spēkratu pēc iestūrēšanas grāvī apgāza 1965. gadā dzimusi sieviete.

Kopā ceļu satiksmes jomā noformēti 405 administratīvo pārkāpumu protokoli, tostarp 193 par ātruma pārsniegšanu, viens par agresīvo braukšanu, deviņi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā un viens – narkotisko vielu iespaidā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!