Foto: Kadrs no video
Otrdien, 16. februārī, Madonas novadā automašīna nobraukusi no ceļa, ietriekusies kokā un pēc tam iebraukusi grāvī, portāls “Delfi” uzzināja Valsts policijā.

Pulksten 8:00 Aronas pagastā, uz autoceļa Cēsis-Vecpiepalga-Madona, 1991. gadā dzimis automašīnas "Mercedes Benz Sprinter" vadītājs nobraucis no ceļa, iebraucis kokā un grāvī. Negadījumā cietis automašīnas vadītājs un 1963. gadā dzimusi pasažiere.

Savukārt pulksten 14:29 Jūrmalā, Kalnciema ielas krustojumā ar Jāņa Pliekšāna ielu, 1993. gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Saab" nebija ievērojusi ceļazīmes prasības un nedeva ceļu automašīnai "Volkswagen Sharan", ko vadījis 1968. gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāti abu automašīnu vadītāji.

Pulksten 17:09 Pļaviņās, Daugavas ielā, notikusi sadursme starp 1985. gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu "Mercedes Benz Sprinter" un "Mitsubishi Space Wagon" spēkratu, kuru vadījusi 1970. gadā dzimusi sieviete.

Negadījumā viegli cietusi automašīnas "Mitsubishi" vadītāja un "Mercedes Benz" automašīnas pasažiere - 1962. gadā dzimusi sieviete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!