Foto: Valsts policija
Madonas policija lūdz iedzīvotāju palīdzību bezvēsts pazudušās 1931.gadā dzimušās Genovefas Vēveres meklēšanā, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā (VP).

Vēvere ā gada 4. aprīlī izgāja no savas dzīvesvietas Varakļānu novadā, Varakļānu pagastā no mājām "Smilšukalns" un līdz šim brīdim viņas atrašanās vieta nav zināma.

Sieviete ir 1,65 metrus gara, kalsnas miesas būves, ar īsiem, sirmiem matiem.

Viņa bija ģērbusies tumšas krāsas virsjakā, melnas vai zilas krāsas kleitā vai svārkos, džemperī, strīpainā, dažādu krāsu lakatā, sporta biksēs un kājās zaļganpelēki gumijas zābaki.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka sievietei var būt atmiņas traucējumi un viņa var neatcerēties savus personas datus, dzīvesvietu un citu informāciju. Iespējams ir mēģinājusi apturēt automašīnas uz autoceļa Jēkabpils – Rēzeknes šoseja.

Pašlaik meklēšanas pasākumi nav devuši vēlamo rezultātu un neskatoties uz to, ka sadarbībā ar zemessardzi ir pārbaudīta plaša teritorija, kā arī tuvumā esošās ūdenstilpnes, sievieti joprojām nav izdevies atrast. Tāpat meklēšanas pasākumus apgrūtina fakts, ka nav nekādas informācijas par to, kurā virzienā viņa varētu būt devusies.

Policija lūdz aplūkot attēlā redzamo Genovefu Vēveri un, ja jūsu rīcībā ir informācija par viņas atrašanās vietu vai jebkāda cita informācija, kas varētu palīdzēt policijai noskaidrot sievietes atrašanās vietu, lūdzam informēt, zvanot pa tālruņiem 110, 26708674 vai 64801700.

"Diemžēl fotogrāfija ir visai sliktas kvalitātes, bet citas fotogrāfijas policijas rīcībā šobrīd nav," norāda VP pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!