Foto: DELFI Aculiecinieks
Sestdien ap 20:40 Ķekavas novadā, Baložos, Rīgas ielā apgāzies satiksmes autobuss. Avārijā gāja bojā trīs cilvēki, bet četri guvuši traumas, informēja Valsts policijas preses pārstāve Linda Neimane-Zobena.

Pēc viņas teiktā autobusu "Mercedes Benz" vadījis 1951.gadā dzimis vīrietis. Autobuss nobraucis no ceļa un apgāzies. No gūtajām traumām notikuma vietā mira autobusa vadītājs un divas 1991.gadā dzimušas jaunietes.

Kā portālam "Delfi" pavēstīja aculiecinieks, Rīgas satiksmes autobuss ar pasažieriem ir apmetis divus kūleņus.

1995.gadā dzimušai jaunietei un 1981.gadā dzimušai sievietei mediķi sniedza palīdzību uz vietas. Vēl ceļu satiksmes negadījumā cietušas 1934.gadā un 1960.gadā dzimušas sievietes, kuras ar dažādām traumām nogādātas slimnīcā.

Par notikumu ierosināts kriminālprocess.

Avārijā cietušais ir pašvaldības sabiedriskā transporta uzņēmuma "Rīgas satiksme" 23.maršruta autobuss, apstiprināja "Rīgas satiksmes" preses sekretārs Viktors Zaķis.

Maršrutā "Abrenes iela-Baloži" kursējis 12 metru garais "Mercedes Benz" autobuss.

"Negadījums ir ļoti traģisks. Par notikušā apstākļiem izmeklēšanu veic policija, un gaidīsim ekspertu atzinumu," sacīja Zaķis. "Rīgas satiksmes" pārstāvis pieļāva, ka autobuss varētu būt atjaunojams, bet to varēšot noteikt tikai pēc rūpīgas ekspertīzes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!