Liepājā kāds iereibis nepilngadīgais no policijas slēpies tualetes bedrē, informē pašvaldības policija. Pašvaldības policija pirmdienas rītā saņēmusi izsaukumu uz Labraga ielu 11, kur bērnunama teritorijā atrodoties iereibuši nepilngadīgie.
Ierodoties minētajā vietā, bērnunama direktore policijas darbiniekiem norādījusi uz bēgošu jauniešu grupu, kura iemukusi mazdārziņos.

Pārmeklējot mazdārziņu teritoriju, vienā no mazdārziņu būdām policijas darbinieki aizturēja trīs nepilngadīgus jauniešus. Viens no viņiem bija paslēpies zem būdā esošajām vecajām drēbēm. Savukārt vēl viens no kompānijas aizbēga, pārlecot pār mazdārziņa žogu.

Policijas darbinieki bēgli atrada mazdārziņā esošās lauku tualetes bedrē. Lai jaunieti izdabūtu no tualetes bedres, policijas darbiniekiem ilgāku laiku viņš bija jāpierunā līst ārā, līdz beidzot jaunietis tika aizturēts.

Pašvaldības policijas 3.iecirknī tika nogādāts 1980.gadā dzimušais Jānis Š., 1984.gadā dzimušais Gunārs J., 1982.gadā dzimušais Alfons B. un 1982.gadā dzimušais Dailis P.

Aizturētajiem tika uzrakstīti administratīvie pārkāpumu protokoli. Trīs no jauniešiem tika nogādāti bērnunamā, bet viens - mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!