Foto: Valsts policija

Valsts policija aizturējusi trīs vīriešus, kuri saistīti ar narkotiku nelikumīgu apriti Jūrmalā, un konfiscējusi 18,4 gramus metamfetamīna un 0,45 gramus kokaīna, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Valsts policija saņēmusi operatīvo informāciju par narkotisko vielu iespējamu nelikumīgu apriti Jūrmalā. Pārbaudot saņemtās ziņas, Rīgas reģiona Jūrmalas iecirkņa Kriminālpolicija konstatējusi, ka narkotikas piegādātas no Rīgas ar automašīnu kādam 1971. gadā dzimušam Kauguru iedzīvotājam.

9. martā policisti minēto vīrieti Jūrmalā aizturējusi ar 18,4 gramiem metamfetamīna.

Likumsargiem izdevies arī apturēt automašīnu, ar kuru piegādātas narkotikas. Likumsargi pārmeklējuši 1994. gadā dzimušo automašīnas vadītāju un 1974. gadā dzimušo pasažieri. Pie pasažiera likumsargi atraduši un konfiscējuši 0,45 gramus kokaīna. Abi vīrieši aizturēti.

Saistībā ar notikušo pret vīriešiem sākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļauti iegādāšanos, glabāšanu un realizēšanu lielā apmērā. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!