Foto: RIA Novosti/Scanpix

Nīcas pagastā no kāda staļļa piektdien, 8.maijā, pazudis pusotru gadu vecs teļš, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Savukārt uz autoceļa Cēsis-Vecpiebalga-Madona sestdien ceļa remonta vietā nozagti septiņi pārvietojamo luksoforu akumulatori. Par notikušo policijā uzsākts kriminālprocess un tiek noskaidroti lietas apstākļi, pastāstīja VP Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Ungure.

Sestdien Trapenes pagastā, savstarpēja konflikta laikā kāds vīrietis ar malkas pagali iesitis pa galvu citam vīrietim. Cietušajam konstatēts galvas sasitums un viņš nogādāts Alūksnes slimnīcā. Saskaņā ar Ungures teikto – cietušais bijis alkohola reibumā un par incidentu policija sākusi pārbaudi.

Tāpat sestdien citviet Latvijā – Liepājā – vairākas personas, nogrūdušas pie zemes un atņēmušas naudas maku 1999.gadā dzimušam pusaudzim. Policija šobrīd noskaidro notikušā apstākļus, kā arī iesaistītās personas. Incidents noticis sestdien, 9.maijā, pēc pulksten 19:00 Ģenerāļa Baloža ielā, norādīja Knīse.

Savukārt Alūksnē nenoskaidrotas personas, pielietojot fizisku spēku, kādam vīrietim nolaupījušas naudu un mobilo tālruni. Policijā uzsākta incidenta apstākļu noskaidrošana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!