Foto: PantherMedia/Scanpix

Daugavpils novadā zādzības izdarīšanas brīdī naktī uz piektdienu, 22.augustu, policisti aizturēja četru personu grupu, no kuriem trīs bija nepilngadīgi, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne.

Gandrīz pusnaktī policija saņēma informāciju, ka kādā graudu noliktavā Vaboles pagastā dzirdamas skaņas un vērojama aizdomīga kustība. Nekavējoties uz notikuma vietu devās policisti.

Zagļu grupa tika pārsteigta notikuma vietā un nozieguma izdarīšanas brīdī. Četri garnadži tika pieķerti mirklī, kad no graudu noliktavas telpām mēģināja nozagt dažādas saimniecības mantas. Nešanai prom bija sagatavota no traktortehnikas nolieta degviela, elektroniskie svari no sējmašīnas, domkrats, regulējamas atslēgas un citas mantas.

Aizturētie ir 1994.gadā, 1996.gadā, 1997.gadā un 1999.gadā dzimuši Daugavpils novada iedzīvotāji. Pirmais no viņiem agrāk ir vairakkārt tiesāts, bet nākamie divi iepriekš nonākuši policijas redzeslokā.

Policija turpina uzsākta kriminālprocesa izmeklēšanu, kura ietvaros pārbauda jauniešus saistībā ar citiem līdzīgiem noziegumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!