Foto: DELFI

Otrdien pēc sadursmes ar vilcienu Ogres novadā miris 1960. gadā dzimis vīrietis, portālu "Delfi" informē Valsts policija.

Negadījums notika Ogresgala pagastā, Ciemupē, sliežu ceļa posma Ogre–Lielvārde 38. kilometrā. Pulksten 20.48 vilciens notrieca vīrieti, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Krustpils novada Kūku pagastā, autoceļa Rīga–Daugavpils 150. kilometrā, pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu "Honda Civic" uzbrauca diviem gājējiem – 1983. gadā dzimušam vīrietim un 2008. gadā dzimušam puisim, kuri ar traumām nogādāti slimnīcā.

Daugavpils novada Kalkūnes pagastā, ceļa Daugavpils–Birkineļi–Smeļina 10. kilometrā, 1949. gadā dzimis vīrietis nenovaldīja savu "Volkswagen Sharan" automašīnu, nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā cieta vadītājs un divi 1982. gadā dzimuši pasažieri. Visi trīs ar traumām nogādāti slimnīcā.

Otrdien, 30. augustā, valstī reģistrēti 144 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki. Ceļu satiksmes jomā sastādīti 728 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 246 par ātruma pārsniegšanu, trīs par agresīvo braukšanu un desmit par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!