Foto: DELFI Aculiecinieks

Otrdien, 13. februārī, Rīgā, Keldiša ielā, deviņstāvu dzīvojamās ēkas astotajā stāvā piededzis bez uzraudzības atstāts ēdiens un izcēlies ugunsgrēks, portālu "Delfi" informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Otrdienas vakarā pulksten 21.34 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielu Rīgā, kur no deviņstāvu dzīvojamās mājas nāca dūmi. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ēkas astotā stāva dzīvoklī bija piededzis bez uzraudzības atstāts ēdiens. Ugunsdzēsēji glābēji no piedūmotajām telpām izglāba cilvēku, kurš bija cietis un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Pulksten 22.58 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, malka, skaidu briketes, sadzīves mantas, vieglā automašīna un dārza māja.

Kopumā pagājušajā diennaktī VUGD saņēma 29 izsaukumus, no kuriem astoņi bija uz ugunsgrēku dzēšanu,16 uz glābšanas darbiem, bet pieci no izsaukumiem izrādījās maldinājumi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!