Foto: F64
Rīgā aizdomās par divarpus gadu vecas meitenītes izvarošanu aizturēti divi vīrieši. Bērns nogādāts slimnīcā.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāve Sigita Pildava aģentūrai BNS apstiprināja, ka saņemts ziņojums no ārstniecības iestādes, ka tur nogādāts mazgadīgs bērns ar seksuālas vardarbības pazīmēm.

"Vakar policija saņēma nepatīkamu informāciju par to, ka slimnīcā nogādāta mazgadīga meitenīte ar seksuālas vardarbības pazīmēm," Latvijas Televīzijai (LTV) otrdien norādījis Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieks Ints Ķuzis.

Aizdomās par šo notikumu aizturētas divas personas, kurām, visticamāk, lūgs piemērot arestu, jo vardarbība bijusi acīmredzama un šajā gadījumā nevar būt runa par nelaimes gadījumu, un tā bijusi apzināta šo personu rīcība.

Uz aizdomu pamata par iespējamo noziegumu aizturēti divi vīrieši, kas ir saistīti ar ģimeni.

Plašāku informāciju policija nesniedz.

Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Romēna Namniece par bērna veselības stāvokli ziņas nesniedza. Ņemot vērā gadījuma smagumu un lai aizsargātu bērna intereses, slimnīca nav tiesīga sniegt informāciju par bērna veselības stāvokli.

"Ņemot vērā, ka gadījums ir ārkārtīgi smags, es varu teikt tikai to, ka bērns ārstējas mūsu slimnīcā un mēs sadarbojamies ar tiesībsargājošām institūcijām," viņa sacīja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!