Foto: DELFI
Aizdomās par paziņas sašaušanu Rīgā, policisti aizturēja kādu 1996.gadā dzimušu jaunieti, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Jūlija vidū policijā vērsās kāds 1998.gadā dzimis jaunietis, kurš ziņoja, ka viņš ir aplaupīts un sašauts ausī. Cietušais jaunietis policistiem izstāstīja ļaundara pazīmes un likumsargi sāka notikušo izmeklēt.

Policisti Juglā aizturēja iespējamo ļaundari, kādu 1996. gadā dzimušu jaunieti. Viņš likumsargiem izstāstīja, ka abi jaunieši sastrīdējušies un strīda karstumā viņš izšāvis no gāzes pistoles ar tukšu patronu. Tā kā attālums bijis neliels, izšautā patrona ievainoja 1998. gadā dzimušā jaunieša ausi.

Aizturētais gan noliedza, ka būtu cietušo arī aplaupījis. Policisti, noskaidrojot notikušā apstākļus, atklāja, ka cietušais jaunietis bija sniedzis nepatiesu liecību.

Šobrīd ir sākti divi kriminālprocesi - pret aizturēto sākts kriminālprocess par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību, savukārt pret cietušo par apzināti nepatiesas liecības sniegšanu.

Izmeklēšanas laikā, meklējot vainīgo personu, kura sašāva jaunieti, policijas darbinieki aizturēja arī kādu aizdomīgu 1983. gadā dzimušu vīrieti, kura mantās atrada paštaisītu kaujas ieroci, kā arī mazkalibra patronas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!