Foto: AFP/Scanpix

Par kādas sievietes slepkavību likumsargi aizturējuši divas nepilngadīgas jaunietes, informē Valsts policija.

20.oktobrī ap pulksten 5:30 Kurzemes iecirknī no kāda garāmgājēja saņemta informācija, ka Rīgā, Rigondas gatvē, uz ielas atrodas sievietes līķis ar acīmredzamiem miesas bojājumiem – galvas traumu un ķermeņa nobrāzumiem. Policijā uzsākts kriminālprocess un sākta notikušā izmeklēšana.
Tajā pašā dienā aizdomās par nozieguma izdarīšanu tika aizturēta 1999.gadā dzimusi jauniete, kas iepriekš policijas redzeslokā nebija nonākusi.

Turpinot izmeklēšanu, pēc dažām dienām policisti aizturēja arī 1997.gadā dzimušu jaunieti, kas iepriekš jau nonākusi policijas redzeslokā par miesas bojājumu nodarīšanu.

Noslepkavotā ir 1984.gadā dzimusi sieviete, kura labi pazinusi abas jaunietes. Izmeklēšanā noskaidrots, ka naktī pirms notikuma visas trīs sievietes kopīgi lietojušas alkoholiskos dzērienus un kādā brīdī viņām radies sadzīvisks konflikts.

Vecākā meitene apcietināta, savukārt 1999.gadā dzimušajai jaunietei piemērots cita veida drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Kriminālprocess uzsākts par slepkavību pastiprinošos apstākļos. Par šo noziegumu var draudēt mūža ieslodzījums, vai brīvības atņemšana uz laiku no desmit līdz divdesmit gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!