Foto: PantherMedia/Scanpix
5.jūnija naktī ap pulksten 2 Nometņu ielā pie Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes patruļauto piestājis kāds motociklists, kurš pastāstījis par zādzību netālu esošajā Degvielas uzpildes stacijā "Virši". Tur kāds vīrietis nozadzis alkoholu un aizbēdzis, portālu "Delfi" informēja policijā.

Motociklists stāstījis, ka vaininieku mēģinājis atrast pats saviem spēkiem un pat pamanījis uz ielas, taču neesot varējis piezvanīt policijai, jo esot izlādējies mobilais tālrunis.

Aculiecinieks pastāstījis, kādas bijušas zagļa pazīmes un norādījis virzienu, kādā zaglis devies. Ņemot vērā, ka policisti tieši tajā brīdī tikko bija braukuši garām iedzīvotāja norādītajai vietai, bet nevienu aprakstam atbilstošu personu nebija pamanījuši, bija skaidrs, ka zaglis visdrīzāk iegājis kādā netālu esošā veikalā vai spēļu zālē, norāda policijā.

Nedaudz vēlāk kārtības sargi, apsekojot spēļu zāli "Fēnikss", pamanījuši iespējamo vaininieku un nogādājuši viņu degvielas uzpildes stacijā atpazīšanai. Kad pārdevēja zagli atpazinusi, 21 gadu vecais vīrietis vēl mēģinājis pārdevējai lūgt, lai viņa dod iespēju samaksāt par nozagtajām precēm, taču kundze bijusi nelokāma.

Degvielas uzpildes stacijā jau bija viesojušies Valsts policijas darbinieki, kuri bija pieņēmuši iesniegumu par zādzību. Vaininieks nogādāts Valsts policijā, kur par notikušo sākts kriminālprocess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!