Foto: stock.xchng
Vakar Daugavpilī kādam jaunietim neveiksmīgi beigusies vizināšanās uz automašīnas bagāžas nodalījuma vāka.

Kā žurnālisti uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā, Daugavpilī, Rīgas ielā, 1995.gadā dzimis vīrietis, ignorējot drošības prasības, pārgalvīgi pārvietojās ar automašīnu "Audi 100", atrodoties uz transportlīdzekļa bagāžnieka vāka. Jaunietis piedzīvoja kritienu, pēc kura tika nogādāts slimnīcā.

Tikmēr Rīgā, Brīvības gatvē, sestdien notika sadursme starp automašīnu "Mercedes Benz", kuru vadīja 1961.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu "Opel", kuru vadīja 1964.gadā dzimusi sieviete. Pēc negadījuma slimnīcā nācās nogādāt "Opel" vadītāju, bet otra auto vadītājs, saņēmis pirmo medicīnisko palīdzību, no hospitalizācijas atteicās.

Savukārt galvaspilsētas centrā, Merķeļa ielā, 1956.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Toyota" uzbrauca 1940.gadā dzimušam gājējam, kurš pēc negadījuma tika nogādāts slimnīcā.

Tikmēr Gaiļezera ielā ar autobusu "Mercedes Benz" tika notriekts kāds 1984.gadā dzimis vīrietis, kurš pārvietojās pa ceļu alkohola reibumā. Pēc negadījuma vīrietis tika nogādātas slimnīcā.

Kā liecina policijas apkopotā informācija, marta pirmajā dienā valstī reģistrēti 28 ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem sešos cietuši kopumā septiņi cilvēki, bet bojāgājušo nav.

Alkohola vai citu apreibinošo vielu ietekmē pie automašīnas stūres vakar pieķerts 21 autovadītājs - pa pieciem Rīgas reģionā, Zemgalē un Vidzemē, bet pa trim - Kurzemē un Latgalē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!