Foto: LETA
Pateicoties aculiecinieces sniegtajai informācijai, Rīgā iedzīvotāji atguvuši viņiem nozagtās mantas, uzzināja Rīgas Pašvaldības policijā (RPP)

RPP Kurzemes pārvaldes dežūrdaļā otrdien saņemts izsaukums uz Melnsila ielu, kur nama pagalmā divi vīrieši slepus pārskatījuši dažādas mantas, kuras pēc šķirošanas izmētājuši turpat pagalmā.

Aculieciniece policistiem paskaidrojusi, ka novērojusi divus vīriešus, kuri pētījuši naudas maka saturu, tad, dodoties prom, vairākās vietās izmetuši naudas makus, norēķinu un atlaižu kartes un kaut ko, iespējams, iemetuši atkritumu konteinerī. Viņa izmētātās lietas savākusi un par redzēto ziņojusi policijai.

Pārrunu laikā ar aculiecinieci pamanīti abi aizdomīgie vīrieši, kurus policijas darbinieki uzrunājuši. Vīrieši, iespējams, bijuši narkotisko vielu reibumā un policistiem neko paskaidrot nav vēlējušies. Sarunas laikā no pagalmā esošā atkrituma konteinera atskanējis tālruņa zvans un atrasts mobilais tālrunis. Lai noskaidrotu lietas apstākļus, abi vīrieši nogādāti Valsts policijas iecirknī.

Savukārt RPP dežūrdaļā noskaidrota atrasto mantu īpašniece, kura apstiprinājusi, ka pārrodoties mājās, konstatējusi, ka viņai nozagts naudas maks. Cietusī sieviete nogādāta Valsts policijas iecirknī pieteikuma iesniegšanai. Noskaidrota arī atrastā mobilā tālruņa īpašniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!