Foto: PantherMedia/Scanpix
Sestdien, 7. maijā, Rīgas Brasas iecirknim iedzīvotāji ziņojuši par kādu vīrieti, kurš pie Bābelītes ezera Rīgā nepilngadīgo klātbūtnē atkailina dzimumorgānus, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Notikuma vietā Pakalniešu ielā ieradusies patruļpolicijas ekipāža, kas par minētajām darbībām aizturējusi 1963. gadā dzimušu vīrieti. Aizturētais atradies vairāk nekā triju promiļu alkohola reibumā.

Policisti vīrieti nogādājuši iecirknī un pret viņu sākts kriminālprocess par 16 gadu vecumu nesasniegušas personas pavešanu netiklībā.

Jau ziņots, ka svētdien, 8. maijā, Rīgas Pašvaldības policija bija saņēmusi izsaukumu uz Ruses ielu, kur kāds 1957. gadā dzimis vīrietis demonstrējis dzimumorgānus divām nepilngadīgām meitenēm.

Pāsvaldības policija vīrieti nodevusi Valsts policijai, kas nogādājusi vīrieti iecirknī. Arī pret šo vīrieti sākts kriminālprocess par 16 gadu vecumu nesasniegušu personu pavešanu netiklībā. Policija atklāj, ka viņš iepriekš jau nonācis policijas redzeslokā un viņam bijusi piemērota probācijas uzraudzība.

Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz pieciem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!