Uz Ventspils šosejas pie Pūres grāvī iebraucis satiksmes autobuss un kravas automašīna, informēja Valsts policijā (VP).

Pēc Valsts policijas sākotnēji sniegtajām ziņām, satiksmes negadījumā cietušas divas autobusa pasažieres un kravas automašīnas vadītājs, savukārt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests informē par vismaz sešiem cietušiem cilvēkiem.

Policija informē, ka, saskaņā ar sākotnējo informāciju, ap plkst.16.40 autobuss Rīga - Ventspils uz šosejas netālu no Pūres saslīdējis un, lai izvairītos no sadursmes ar pretī braucošo kravas automašīnu, iebraucis grāvī. No ceļa nobraukusi arī smagā automašīna.

Pēc notikušā satiksme uz šosejas nav traucēta. Savukārt precīzi notikušā apstākļi tiks noskaidroti izmeklēšanā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Sanita Malēja informēja, ka mediķi pēc avārijas slimnīcā nogādājuši sešus cilvēkus - četras sievietes un divus vīriešus. Viena cietušā vīrieša veselības stāvoklis ir vērtējams kā smags. Viņš negadījumā guvis politraumu.

Pārējie pieci cilvēki tikuši cauri ar vidēji smagām un vieglām traumām. Pārsvarā viņi guvuši galvas traumas - sasitumus, smadzeņu satricinājumus, vienā gadījumā ir aizdomas par deguna kaula lūzumu.

Kā portālam "Delfi" vēstī aculiecinieks, avārija notikusi ap pulksten . Autobusa “Ventspils Reiss” sadursme ar lielgabarīta kravas automašīnu notikusi slikto laikapstākļu dēļ. Aculiecinieks stāsta, ka autobusa pasažieri guvuši dažādas traumas, bet tā šoferi izdevies izvilkt no transportlīdzekļa sadragātā purngala. Notikuma vietā patlaban aktīvi strādā operatīvie dienesti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!