Foto: Valsts policija
Ropažu novadā piektdien, 6.jūnijā, notika avārija, kurā gāja bojā vienas no auto pasažieris, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Autoceļa Rīga-Ērgļi 16.kilometrā ap pulksten 7:28 no rīta notika sadursme starp automašīnu "Citroen Berlingo", kuru vadīja 1977.gadā dzimis vīrietis un auto "Peugeot Boxer", kuru vadīja 1975. gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta 1984.gadā dzimusi sieviete, 1975.gadā un 1977.gadā dzimušie vīrieši, kuri nogādāti slimnīcā. Savukārt automašīnas "Citroen Berlingo" pasažieris, 1940.gadā dzimis vīrietis, notikuma vietā nomira.

Portāls "Delfi", atsaucoties uz policijas ziņām, iepriekš vēstīja, ka "Citroen Berlingo" neapdomīgi apdzima automašīnas un iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur izraisīja frontālo sadursmi ar mikroautobusu. Policijai ir arī aizdomas, ka vadītājs bija sēdies pie stūres reibumā, jo pēc avārijas mēģināja aizmukt. Avārijā gāja bojā viņa tēvs, auto pasažieris.

Rīgā, Mūkusalas ielā, braucot ar mopēdu, krita 1997.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā. Savukārt Rīgā vīrietis auto "BMW 325" uzbrauca velosipēdistam, 1987.gadā dzimušam vīrietim, kurš nogādāts slimnīcā.

Daugavpilī, Jātnieku un Tukuma ielu krustojumā, 1972.gadā dzimis vīrietis, vadot auto "VW Passat", neievēroja ceļa zīmes "dodiet ceļu" prasības, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar "VW Golf", kuru vadīja 1958.gadā dzimis vīrietis.

Preiļu novadā 1977.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi 100", netika galā ar tās vadību, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Avārijā cieta vadītājs un 1981.gadā dzimusi pasažiere.

Kopumā piektdien reģistrētas 87 avārijas, kurās viens cilvēks gājis bojā, bet 19 cietuši. Reibumā pie stūres pieķerti 19 cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!