Foto: F64
Pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki, bet divi gājuši bojā portālam "Delfi" norādīja Valsts policijas (VP) pārstāve Ance Rozīte.

Abi traģiskākie negadījumi notikuši Vidzemes reģionā gandrīz vienlaicīgi - neilgi pirms plkst.22.

Ap plkst.21.50 Naukšēnu novadā, uz autoceļa Rūjiena-Igaunijas robeža, pēc sākotnējās informācijas, netiekot galā ar automašīnas vadību, kāds "Audi" vadītājs nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Pēc policijas rīcībā esošajām ziņām, viena no automašīnā esošajām personām gāja bojā notikuma vietā, bet vēl viena persona - sieviete - ar traumām tika nogādāta medicīnas iestādē. Policija skaidro precīzus negadījuma apstākļus.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša norādīja, ka autoavārijā Naukšēnu novadā bojā gāja 34 gadus vecs vīrietis, savukārt no avārijas vietas uz slimnīcu tika aizvesta 28 gadus veca sieviete, kura negadījumā guva kājas un galvas traumu.

Savukārt Gulbenes novadā, uz autoceļa Rēzekne-Gulbene, ap plkst.21.55 automašīna "Audi" sadūrās ar mopēdu, uz kura sēdēja divi vīrieši. Pēc sākotnējās informācijas, negadījumā gāja bojā viens vīrietis, bet vēl viena persona ar traumām tika nogādāta medicīnas iestādē. Policija skaidro precīzus notikušā apstākļus.

Kā pastāstīja NMPD pārstāve Bukša, Gulbenes novadā notikušajā automašīnas un mopēda sadursmē bojā gāja 55 gadus vecs vīrietis, bet 14 gadus vecs pusaudzis tika nogādāts slimnīcā ar smagu politraumu.

Pagājušajā diennaktī astoņi cilvēki cietuši Rīgas reģiona apkaimē, divi Vidzemes reģionā, bet viens cilvēks traumas guvis Kurzemes reģionā.

VP precizē, ka cietušo vidū Rīgas reģionā ir četri gājēji, kā arī velosipēdisti.

Kopumā ceļu satiksmes jomā sastādīti 583 administratīvo pārkāpumu protokoli, tostarp 205 par ātruma pārsniegšanu. Pieci šoferi vadījuši transportlīdzekli alkohola reibumā un viens narkotisko vielu iespaidā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!