Foto: LETA
Uz ceļiem piektdien gājuši bojā divi cilvēki, kurus notriekušas automašīnas, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Daugavpils novadā, Kalupes pagastā uz ceļa atrasts 1956.gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbības pazīmēm. Policija uzskata, ka vīrieti notriekusi kāda pagaidām nenoskaidrota automašīna, kuru likumsargi meklē.

Savukārt Rīgā, Jaunciema gatve un Mežvidu ielas krustojumā 1960.gadā dzimis vīrietis ar auto VW uzbrauca 1958.gadā dzimušam gājējam. Cietušais no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Rīga notika sadursme starp automašīnu BMW, kuru vadīja 1980.gadā dzimis vīrietis un motorolleri "Keeway", kuru vadīja 1993.gadā dzimusi sieviete. Pēc negadījuma ar dažādām traumām slimnīcā nogādāta motorollera vadītāja.

Priekuļu novadā notika sadursme starp auto "Škoda", kuru vadīja 1967.gadā dzimusi sieviete un "Audi", kuru vadīja 1996.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cietuši "Audi" pasažieri - 1998.gadā dzimusi jauniete, 1993.gadā dzimis vīrietis un "Škoda" vadītāja.

Liepājā 1967.gadā dzimušam vīrietim pie auto stūres palika slikti, viņš zaudēja samaņu un uzbrauca apgaismes stabam. Cietušais nogādāts slimnīcā. Savukārt Balvos 1976.gadā dzimušam vīrietim pie auto stūres sākās epilepsijas lēkme, viņš netika galā ar vadīšanu un iebrauca mājas sienā. Arī šis vadītājs nogādāts slimnīcā.

Kopumā piektdien reģistrētas 69 avārijas, kurās divi cilvēki gājuši bojā, bet 20 cietuši. Reibumā pie stūres pieķerti 12 cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!